logo Skineffectwit logo Skineffect

Acne


Bij Acne is er vaak sprake van talrijke comedonen, white heads, pustels en pijnlijke ontstekingen. Door een olieachtig laagje kan de huid ook een vettige glans vertonen. Er zijn diverse vormen van Acne en de meest voorkomende vorm is de Acne Vulgaris.

De oorzaak van Acne is niet altijd te herleiden, maar heeft meestal te maken met een overproductie van talgafscheiding, een verdikte hoornlaag en een verminderde doorbloeding.
Ook wordt er bij Acne aandoeningen gesproken van een verhoogde invloed van de androgene hormonen. Onderzoek toont aan dat erfelijke belasting een rol kan spelen. Door een juiste keuze in de behandelwijze of kuur kan de huid sterk verbeteren en herstellen. Vaak zijn Acne problemen goed te behandelen met goede resultaten.

Declareren:

Met een doorverwijzing van de huisarts kunt u vanwege onze ANBOS registratie en erkenning deze behandeling (deels) vergoed krijgen. Dit kan per verzekeringsmaatschappij verschillen. Hiervoor kunt u de verzekeringspolis raadplegen of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

 

© 2022 Skineffect

Website door de Haan online marketing & Bults-info.nl