logo Skineffectwit logo Skineffect

DeLuxe Kit - 45 min Me-Time


Wat zit er in de DeLuxe Kit?

Jouw pakket bestaat uit de volgende behandelproducten:

  • Crema Acida - Voor het balanceren van de pH van jouw huid. (hierdoor is er meer balans in jouw huid en worden de werkstoffen beter opgenomen. Jouw resultaat van de behandeling neemt hierdoor minimaal 15% toe en je ervaart minder tintelingen en roodheid.
  • pH Regolatore - Speciale lotion om de Crema Acida te verwijderen. Dit mag niet met water. De lotion geeft een heerlijk verfrissend gevoel.
  • Carboxyl Face Kit - Intens voorbereidend CO2 masker. Het masker zorgt er voor dat jouw huid een milde peeling krijgt en de zuurstof en doorbloeding in de huid intens toenemen. Je voelt de eerste 20 seconden een heftige tinteling en het masker bubbelt tijdens het gebruik. Na dit masker voelt jouw huid intens zacht en is de huid nog beter voorbereid op de vervolgstappen van de behandeling. De werkstoffen worden veel intenser opgenomen, waardoor het resultaat van de behandeling met minimaal 37% toeneemt.
  • IT-Pharma Ampul 5ml - Intense werkstoffen voor jouw gezicht, hals en decolleté. Door deze extra werkstoffen in de huid te brengen, neemt het resultaat en de duur van deze behandeling met minimaal 21% toe. Daarnaast voelt de huid door dit ampul beter in balans en minder droog en vet aan.
  • Wrinkle Therapy Dermo28 - Als afsluiter voed je de huid met een krachtige mix van hyaluronzuur, peptiden, vitamines, aminozuren en plantaardige stamcellen. Jouw huid krijgt een extra boost aan voeding die terechtkomt in jouw huidcellen. Jouw huid voelt nog zachter en voller. Lijntjes en Rimpels verminderen en de glans van jouw huid neemt toe.

 

© 2023 Skineffect

Website door de Haan online marketing