logo Skineffectwit logo Skineffect

Dr. Baumann®


Sinds de oprichting in 1989 is Dr. Baumann cosmetic uitgegroeid tot een vaste waarde voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van die natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken. Onder deze voorwaarden wordt de lijst van bruikbare ingrediënten zeer sterk ingekort  omdat vele synthetische, maar ook vele natuurlijke ingrediënten, niet werkzaam genoeg zijn om de beloofde of gewenste resultaten te kunnen verzekeren. Soms zijn ze zelfs schadelijk voor de huid. Een vakkundig juiste selectie is dan ook van groot belang voor de gezondheid en de schoonheid van uw huid.

Het is zeer moeilijk om goede huidverzorgingsproducten uit te kiezen zonder over de juiste informatie te beschikken. Skineffect adviseert u en staat u bij met raad en daad.

De werking van cosmetische ingrediënten
Dit is belangrijke informatie om een gezonde én doeltreffende huidverzorging te kunnen selecteren. Zonder goede ingrediënten geen goed product.

De producten van Dr. Baumann cosmetica
Indien u op zoek bent naar een natuurlijk, gezond en efficiënt bionomie alternatief voor uw huidige verzorging, dan staan u enkele honderden producten ter beschikking.

Dr. Baumann cosmetic en Skineffect
Skineffect staat klaar om u met kennis van zaken te adviseren bij de keuze van een specifiek op uw huid afgestemde bionome verzorging van Dr. Baumann cosmetic.

In een inleidende film vertellen de twee oprichters van Dr. Baumann cosmetic al wat meer over de principes van een gezonde en doeltreffende huidverzorging.

© 2019 Skineffect

Website door de Haan online marketing & Bults-info.nl