logo Skineffectwit logo Skineffect

Pascaud


Al meer dan 25 jaar slaagt Pascaud erin om de grenzen van de wetenschap te verleggen waardoor de beautywensen van zowel mannen als vrouwen kunnen worden omgezet in realiteit. Pascaud is bekend voor haar uitmuntende, unieke behandelingen, producten en apparaten op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Alle Pascaud-producten zijn perfect in balans, en zijn exclusief ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis. De werkzaamheid van de productingrediënten, en de hoge concentratie van werkzame bestanddelen, zorgen voor zichtbare resultaten. Voor alle klanten, van alle leeftijden.

Mardge Pascaud is de innovatieve kracht achter alle behandelmethoden en producten. Zij heeft de ideeën en kent de beautymarkt als geen ander. Van het idee, via productontwikkeling tot aan de verkoop heeft Pascaud alles in eigen hand. Dankzij de hoge ambities heeft Pascaud een totaalconcept kunnen ontwikkelen voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en dermatologen.

Doordat Skineffect in 2017 het merk Pascaud selecteerde als nieuwe leverancier is er een rijke aanvulling in de salon ontstaan op het gebied van behandelingen, producten en apparaten. Hiermee zijn we nog beter in staat om zeer gericht te werken aan huidverbetering bij onze klanten. We kunnen zo de groei van Skineffect en de kwaliteit van onze behandelingen verder vormgeven. 

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat we bereikbaar willen én kunnen maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt. Bij Pascaud noemen ze dat de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

1: Outside In Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen.
Dit stimuleren we met de beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

2: Inside Out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten.
Dit bevorderen we met onze natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit.
Het spreekt voor zich dat je zelf door gezonde voeding je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden.

3: Zen Beauty

Schoonheid van inzicht.
Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij.
Dat uitgangspunt integreren we in onze behandelingen. Zen Beauty betekent voor Pascaud ook dat we 100% achter onze methodes en producten staan. Omdat het onze missie is om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.

klik op het logo voor een filmpje met uitleg over Pascaud. 

© 2019 Skineffect

Website door de Haan online marketing & Bults-info.nl