logo Skineffectwit logo Skineffect

Contact


Skineffect

Van schoonheidssalon naar Expertisecentrum

Skineffect is hét expertisecentrum op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De afgelopen jaren heeft Skineffect zich steeds verder doorontwikkeld. Van reguliere schoonheidssalon is Skineffect door innovatie, opleiding en ervaring uitgegroeid tot hét specialistische expertisecentrum in Altena op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Omdat elke klant uniek is heeft Skineffect verschillende behandelingen ontwikkeld met producten en exclusieve medische cosmetische apparaten die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Door de combinatie van onze hoog specialistische apparatuur en de expertise van de specialiste ontstaat een zeer krachtig wapen in de strijd tegen huidveroudering. De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. De behandelingen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Cliëntenstop

Skineffect heeft momenteel een cliëntenstop, om onze kwaliteit en zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Alleen door het invoeren van een cliëntenstop kunnen we voldoende zorg en aandacht besteden aan de ingeschreven cliënten.

 

© 2024 Skineffect

Website door de Haan online marketing