logo Skineffectwit logo Skineffect

Over Skineffect


Van schoonheidssalon naar Expertisecentrum

Skineffect is hét expertisecentrum op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De afgelopen jaren heeft Skineffect zich steeds verder doorontwikkeld. Van reguliere schoonheidssalon is Skineffect door innovatie, opleiding en ervaring uitgegroeid tot hét specialistische expertisecentrum in Altena op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Omdat elke klant uniek is heeft Skineffect verschillende behandelingen ontwikkeld met producten en exclusieve medische cosmetische apparaten die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en verjongen. Door de combinatie van onze hoog specialistische apparatuur en de expertise van de medewerkers ontstaat een zeer krachtig wapen in de strijd tegen huidveroudering. De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. De behandelingen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Direct zichtbare resultaten!

De behandelingen van Skineffect hebben vaak na één behandeling een zichtbaar resultaat. Omdat u en uw huid uniek zijn is het vaststellen van de beste behandeling voor u maatwerk. Om uw actuele huidconditie vast te stellen start Skineffect elke behandeling met een korte maar grondige huidanalyse. De huidconditie wordt vooraf gemeten zodat Skineffect het beste behandelplan kan opstellen en uitvoeren.

Voor elk budget

Afhankelijk van uw gewenste tijdsbesteding en uw beschikbare budget, kunt u bij Skineffect voor behandelingen uit verschillende tijdsblokken kiezen. Dit zorgt ervoor dat voor elk budget huidverbetering en huidverjonging te bereiken is.

Ook geïnteresseerd in een behandeling? Neem contact met ons. We kijken uit naar uw bezoek!

>> Meer over Jennifer

© 2022 Skineffect

Website door de Haan online marketing & Bults-info.nl