logo Skineffectwit logo Skineffect

Meta therapie


Meta therapie:

Met Meta therapie combineert Skineffect twee belangrijke aspecten, namelijk natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf.

Tijdens de Meta therapie worden er onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt met een speciale module met 18 dunne micronaaldjes. De huid ziet deze gaatjes als een beschadiging en het natuurlijke herstelproces wordt in gang wordt gezet. Uw huid gaat vervolgens collageen en elastine produceren om de microperforaties te herstellen. Eveneens worden er tijdens de Meta therapie actieve werkstoffen in de huid gebracht, daar waar de werkstoffen de meest efficiënte werking hebben. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

De mogelijkheden in de Meta therapie behandeling zijn divers. Naast het gehele gezicht, decolleté of hals, is het ook mogelijk elke rimpel afzonderlijk te behandelen. Hierbij wordt er een naaldmodule met 7 of 9 naalden gebruikt. De huid vult de rimpel van binnenuit op waardoor de rimpel vlakker wordt. Dit is een natuurlijk herstelproces van de huid zelf. Er worden dus geen fillers ingespoten. De huid zal na de behandeling rode lijnen vertonen. Deze zijn na 3 dagen zo goed als verdwenen. Na een dag is het al mogelijk make-up te gebruiken.

Door de werking van Meta therapie wordt de huid steviger en krijgt meer elasticiteit. Verder zullen fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vervagen, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert.

- Gelaat
- Gelaat en rimpelreductie
- Gelaat, hals en decolleté
- Gelaat, hals, decolleté en rimpelreductie
- Zone behandeling

© 2022 Skineffect

Website door de Haan online marketing & Bults-info.nl